27 Nisan 2024, Cumartesi

Miçotakis'in yüz ifadesine dikkat!

Miçotakis'in yüz ifadesine dikkat!

Miçotakis'in yüz ifadesine dikkat! Koşarak gelen Genelkurmay Başkanı patlama haberini böyle verdi

 

Orman yangınları nedeniyle zor günler geçiren Yunanistan'da alevlerin sıçradığı askeri uçak mühimmast deposu havaya uçarken, Başbakan Kiryakos Miçotakis'in kötü haberi öğrendiği anlara ilişkin görüntüler yayınlandı. Bir askerin cenaze törenine katılan Miçotakis'in yanına hızla gelen Yunanistan Genelkurmay Başkanı Floros, olayı anlattı. O anlarda Miçotakis'in yüzündeki sıkıntılı ifade kameralara yansıdı.

 

Yunanistan'da ormanlık alandan sıçrayan alevler Magnisia bölgesinde bir askeri uçak mühimmat deposunu havaya uçurdu. Başbakan Miöotakis'in patlama haberini öğrendiği anlara ilişkin görüntüler yayımlandı. Bir cenaze töreninde Miçotakis'in yanına hızla gelen Yunanistan Genelkurmay Başkanı kötü haberi verirken, Yunan Başbakanın o anlardaki sıkıntılı ifadesi kameralara yansıdı.

 

 

ASKERİ MÜHİMMAT DEPOSU HAVAYA UÇTU

Rodos Adası başta olmak üzere birçok yerde orman yangınlarıyla mücadele eden Yunanistan'da felaketler peş peşe yaşanıyor. Son olarak Magnisia bölgesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, yakınlardaki askeri uçak mühimmat deposuna sıçradı. Mühimmat deposu havaya uçtu. Patlamanın sesi geniş bir alanda hissedildi.

 

MİÇOTAKİS, PATLAMA HABERİNİ CENAZE TÖRENİNDE ALDI

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in patlama haberini aldığı görüntüler ortaya çıktı. Bir askerin kilise bahçesinde düzenlenen cenaze törenine katılan Miçotakis, patlamayı ilk burada öğrendi. Miçotakis ve Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias'ın yanına koşarak gelen Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros, Magnisia'daki patlamayı söyledi.

 

SIKINTILI YÜZÜ KAMERALARA YANSIDI

Miçotakis'in o anlarda sıkıntılı olduğu görüldü. Miçotakis'in çevresindekilere bir şey sezdirmemeye çalıştığı anlar kameralara yansıdı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kiryakos Miçotakis Orman Yangını Yunanistan Politika Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.