28 Nisan 2024, Pazar

Mezuniyet törenindeki görüntü olay oldu:

Mezuniyet törenindeki görüntü olay oldu:

Bahçeşehir Üniversitesi'nin mezuniyet töreninde çekilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Törende Arap uyruklu öğrenci sayısının fazlalığı dikkatlerden kaçmazken, o anları çeken bir kişinin, "Arabistan'da adam kalmadı" dediği duyuldu.


 

Bahçeşehir Üniversitesi'nin mezuniyet töreninde çekilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Görüntülerde, kürsüye üst üste Arap kökenli öğrencilerin çağrıldığı görüldü. Mezun olan Arap öğrenci sayısının çokluğu dikkat çekti.

 

MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİN İSİMLERİ SÖYLENDİ

İstanbul'da Bahçeşehir Üniversitesi'nin düzenlediği mezuniyet töreninde çekilen görüntüler sosyal medyada defalarca tıklandı. Törende mezun olan öğrencilerin isimleri tek tek söylendi. Sunucunun üst üste Arap isimleri telaffuz ettiği görüldü.

 

"ARABİSTAN'DA ADAM KALMADI"

Mezun olan Arap kökenli öğrenci sayısının çok olması dikkatlerden kaçmadı. O anları kayıt altına alan bir kişinin, "Arabistan'da adam kalmadı" dediği duyuldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.