25 Nisan 2024, Perşembe

Ülkeyi ayağa kaldırmıştı!

Ülkeyi ayağa kaldırmıştı!

Parti görüntüleri ülkeyi ayağa kaldırmıştı! Finlandiya Başbakanı Sanna Marin boşanıyor

 

Finlandiya tarihinin en genç başbakanı olan Sanna Marin, 3 yıldır evli olduğu Markus Raikkonen'dan boşanıyor. Çift ortak bir açıklama ile kararı duyururken Marin, geçtiğimiz yıl ortaya çıkan parti görüntüleri ile uzun süre gündemi meşgul etmişti.

 

Finlandiya'da 2019'da başbakanlık koltuğuna oturan ve ülke tarihindeki en genç başbakan olan Sanna Marin 3 yıldır evli olduğu Markus Raikkonen ile birlikte boşanma davası açtıklarını bildirdi.

 

ORTAK AÇIKLAMA YAYINLADILAR

Marin ve Raikkonen'in sosyal medyadan yaptıkları ortak açıklamada, "19 yıllık birlikteliğimiz ve güzel kızımız için minnettarız" ifadelerini kullandılar. Sanna Marin ve Markus Raikkonen 2020 yılında pandemi döneminde evlenmişlerdi.

DANS VİDEOSU İLE GÜNDEM YARATMIŞTI

Başarısının yanı sıra güzelliğiyle de ön planda olan Sanna Marin, geçtiğimiz yıl bir partide çekilen ve servis edilen dans videoları ile dünya gündemine oturmuştu. Marin, tepkilerin ardından uyuşturucu testi yaptırıp sonucu da kamuoyu ile paylaşmıştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Sanna Marin Finlandiya Yerel Dünya Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.