27 Nisan 2024, Cumartesi

Tatbikatta uçak savarlar ve zırhlı muharebe araçları kullanıldı

Tatbikatta uçak savarlar ve zırhlı muharebe araçları kullanıldı

ABD, teröristleri eğitmeye devam ediyor! Tatbikatta uçak savarlar ve zırhlı muharebe araçları kullanıldı

 

ABD ordusu, Suriye'nin Haseke ilinde PKK/YPG'ye silahlı eğitimler vermeye devam ediyor. Kamışlı ilçesinde gerçekleşen ortak tatbikatta uçak savarlar, Bradley zırhlı araçları ve ağır silahlar kullanıldı.

 

Suriye'de terör örgütü PKK/ Ypg'nin silahlı eğitimlerini sürdüren ABD ordusu, Haseke ilinin kuzeydoğusundaki Kamışlı ilçesinde teröristlerle ortak silahlı tatbikat düzenledi. Tatbikatta uçak savarlar ve zırhlı muharebe araçları kullanıldı.

 

 

ONLARCA TERÖRİSTLE TATBİKAT YAPTILAR

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Kamışlı'da ABD askerlerinin onlarca PKK/YPG'li teröristle yaptığı tatbikat, 15-17 Ağustos'ta gerçekleşti. Ortak silahlı tatbikatta uçak savarlar, ABD yapımı Bradley zırhlı muharebe araçları ve çeşitli ağır silahlar kullanıldı.

 

 

SIK SIK EĞİTİMLER VERİYORLAR

ABD Ordusu, Haseke'de Abdülaziz Dağı ile Deyrizor ilindeki el-Ömer ile Koniko petrol sahalarındaki üslerinde sık sık terör örgütü PKK/YPG'ye askeri eğitim veriyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Amerika Birleşik Devletleri Suriye YPG PKK Politika Dünya Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.