28 Nisan 2024, Pazar

Mardin'de infial yaratan görüntü!

Mardin'de infial yaratan görüntü!

Mardin'de infial yaratan görüntü! Yerde yatan yavru köpeği başına demir çubukla vurarak öldürdü

 

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir şahıs, yerde yatan yavru köpeği başına demir çubukla defalarca vurarak öldürdü. Korkunç olay güvenlik kamerasına anbean yansırken, kimliği tespit edilen şüpheli adresinde gözaltına alındı.

 

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde M.T., yerde yatan yavru köpeği, başına demir çubukla defalarca vurarak öldürdü. Güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrası M.T. gözaltına alındı.

 

OLAYIN ŞOKUYLA YERİNDEN KIPIRDAYAMADI

Olay, Kızıltepe ilçesine bağlı kırsal Taşlıca Mahallesi'nde meydana geldi. M.T., yerde yatan köpeği, başına demir çubukla defalarca vurdu. Bu sırada yoldan geçen biz kız çocuğu, olayın şokuyla yerinden kıpırdayamadı. M.T. kıza da bir şeyler söyleyip, köpeğin başına bir kez daha vurdu. Köpek ölürken, olay güvenlik kamerasına yansıdı.

 

 

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine inceleme başlatan jandarma ekipleri, kimliğini tespit ettikleri M.T.'yi adresinde gözaltına alındı.

 

 

KIZILTEPE KAYMAKAMLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili Kızıltepe Kaymakamlığı da açıklama yaptı. Açıklamada, "Mardin ili Kızıltepe ilçesi Taşlıca Mahallesi'nde M.T. isimli şahıs yavru köpeğe eziyet ederek öldürmesi ile ilgili Kızıltepe Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu'nun talimatıyla Kızıltepe İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştur. Savcılığın talimatıyla şüpheli M.T., Kızıltepe İlçe Jandarma Komutanlığınca evinde yakalanarak gözaltına alınmıştır" denildi. M.T.'nin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kızıltepe Jandarma Hisarcık Mardin 3. Sayfa Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.