25 Nisan 2024, Perşembe

Okmeydanı turunda olay çıktı,

Okmeydanı turunda olay çıktı,

Okmeydanı turunda olay çıktı, Beyoğlu Belediye Başkanı isyan etti: Türk bayrağı taşıyan kadınlarımıza saldırdılar

 

Okmeydanı'nda seçim çalışması yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, ideolojik grupların engellemesiyle karşılaştı. Belediye çalışanları ve grup arasında yaşanan tartışma anı cep telefonu kameralarına yansıdı. Yıldız sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Bugün marjinal gruplar terör örgütünün zafer işaretini yaparak bize saldırıda bulunmaya çalıştılar. Daha fazlası, elinde Türk bayrağı olan kadınlarımıza saldırdılar, yaşlı bir teyzemize ağza alınmayacak küfürler savurdular." dedi.

 

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, seçim çalışması kapsamında gittiği Okmeydanı'nda otobüsün içinde halkı selamladığı sırada ideolojik grupların engellemeleriyle karşılaştı. Okmeydanı Halkevi'nin olduğu bölgede toplanan ideolojik gruplar, otobüsün önünde zafer işareti yaparak burada konuşma yaptırmayacaklarını söyledi.

 

ARBEDE ÇIKTI

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde otobüsün önünde toplanan grubun zafer işareti yaptığı ve bazı saldırganların ellerinde Türk bayrağı taşıyan kadınlara saldırdığı görülüyor. İtişmelerin ve sözlü tartışmaların kaydedildiği o anlarda Başkan Yıldız ise, "Gitmiyorum, gitmiyorum" diyerek gruba sesleniyor.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Engellemelerle karşılaşan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız yaşanan olay sonrası bölgeden ayrılırken grupla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

"TÜRK BAYRAĞI TAŞIYAN KADINLARIMIZA SALDIRDILAR"

Saldırının ardından bir paylaşım yapan Yıldız, "Bugün Okmeydanı'nda maalesef tatsız bir olay yaşadık. "Bayrağı elden bırakma" türküsüyle Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan'ın teşekkürlerini mahalle mahalle yaptığımız sevgi yürüyüşümüzde komşularımıza iletiyoruz. Seçim kampanyası süresince tam bir demokrasi şöleni yaşadığımız Beyoğlumuz'da bugün marjinal gruplar terör örgütünün zafer işaretini yaparak bize fiili saldırıda bulunmaya çalıştılar. Daha fazlası, elinde Türk bayrağı olan kadınlarımıza saldırdılar, yaşlı bir teyzemize ağza alınmayacak küfürler savurdular.

 

"BU HAZIMSIZLIK SİZLERİN ESERİ"

Muhalif seçmeni elleriyle yaptıkları yapmacık kalplerle kandıran, sevgi kazanacak diyerek algı yapan ama seçim gecesi tüm ülkenin önünde tiyatro oynayarak gerçeği saklayan iki büyükşehir başkanı; bu sevgisizlik, bu hazımsızlık, bu gerilim sizin eseriniz. Sizin samimiyetsiz sevginize, yapmacık kalplerinize en güzel cevabı milletimiz verdi. Vatanını, bayrağını, devletini sakladığı tertemiz yüreklerini Recep Tayyip Erdoğan'a bir kez daha yuva yaptı, yurt yaptı. 28 Mayıs'ta bayrak kazanacak, vatan kazanacak, milletimiz kazanacak." dedi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haydar Ali Yıldız Bekir Yıldız Okmeydanı Beyoğlu Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.