25 Nisan 2024, Perşembe

Ali Koç'un canını sıkacak mesaj!

Ali Koç'un canını sıkacak mesaj!

Ali Koç'un canını sıkacak mesaj! Sadettin Saran, bir cümlesiyle Fenerbahçelileri havalara uçurdu

 

Bir organizasyonda gençlerle buluşan ünlü iş insanı Sadettin Saran, genç taraftarın "Fenerbahçe'nin gidişatından memnun değilim" demesi üzerine "Ben gelince düzelecek" cevabını verdi. Saran'ın bu sözlerinden sonra salonda alkış koptu.

 

Fenerbahçe başkanlığı için en güçlü adaylar arasında gösterilen ünlü iş insanı Sadettin Saran, adaylık konusuyla ilgili ilk kez net konuştu.

 

"BEN GELİNCE DÜZELECEK"

Bir organizasyonda gençlerle buluşan Saran, bir taraftarın "Fenerbahçe'nin gidişatından memnun değilim. Doğduğumdan beri Galatasaray kazanamamıştı" demesi üzerine "Ben gelince düzelecek" cevabını verdi. Heyecanlanan salondaki gençler, Saran'ı alkışladı.

 

ALİ KOÇ, "HODRİ MEYDAN" DEMİŞTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, son yaptığı açıklamada bir adayın çıkması halinde seçime gideceğini söylemişti. Koç kongredeki konuşmasında, "Bir aday bulana kadar lütfen altımızı oymayın. Aday bulun gereğini yapacağım. Bir başkan bulun, seçime gideceğim" demişti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.