27 Nisan 2024, Cumartesi

MHP'nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı çekildi

MHP'nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı çekildi

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, partisinin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümmet Akın'ın "Cumhur İttifakı" görüşmeleri çerçevesinde adaylıktan çekildiğini bildirdi.

Pehlivan, yaptığı açıklamada partisinin Aydın'da büyükşehir belediye  başkanlığı adayını belirleyen ve açıklayan ilk parti olduğunu hatırlattı.İttifak görüşmelerinin askıya alındığı dönemde Germencik Belediye  Başkanı Ümmet Akın'ı büyükşehir belediye başkan adayı olarak kamuoyuna  tanıttıklarını vurgulayan Pehlivan, "Ancak son gelişen Cumhur İttifakı  görüşmeleri çerçevesinde, Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Büyükşehir Belediye  Başkan adayı Ümmet Akın'ın adaylığının geri çekildiği bilgisi Aydın İl  Başkanlığımıza  ulaşmıştır. MHP Aydın Büyükşehir Belediyesi için aday  çıkarmayacaktır. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin emrinde, Aydın ve  hemşehrilerimiz için ittifak  hassasiyeti içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz."  ifadelerini kullandı.Pehlivan, açıklamasında şu bilgileri verdi:"Türkiye ve büyük Türk milleti için büyük  önem arz eden Cumhur  İttifakı'nın  yarınlar için güçlü kılınması konusunda her dava arkadaşım,  ülkücüye yakışır şuur içinde hareket etmektedir, etmeye de devam edecektir. Önce  ülkem sonra partim ilkesi milliyetçi, ülkücü hareket için  söylemden daha ötesi  bir şuur halidir. Kutlu davamıza, partimize yakışır çalışmalarıyla  hemşehrilerimizin gönlünde taht kuran Sayın Ümmet Akın başkanımız ile nice  zaferlere ulaşacağımıza olan inancımı da belirtmek istiyorum. İl başkanlığımız ve  on yedi ilçe teşkilatımız ile Cumhur İttifakı'nın Aydın ilinde güçlü şekilde  tecelli etmesi için çalışacağız."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Aydın Büyükşehir MHP Belediye Başkan adayı çekildi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.