27 Nisan 2024, Cumartesi

Mansur Yavaş'ın karşısına kim çıkacak?

Mansur Yavaş'ın karşısına kim çıkacak?

Ankara, İzmir, Antalya ve Mersin'de 2024 yerel seçimlerinde seçmenlerin hangi adayı destekleyeceklerine yönelik çalışma yapan ORC Araştırma'nın anketinden dikkat çeken sonuçlar çıktı. Ankara'da AK Partili seçmenlerin yüzde 27.6'sı, Mansur Yavaş'ın karşısında aday olarak Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'u görmek istediklerini söyledi. Altınok'un arkasından yüzde 24.1 ile Süleyman Soylu, yüzde 17.5 ile Melih Gökçek geldi.


 

Yerel seçim anketi gerçekleştiren ORC Araştırma'nın Ankara'daki AK Parti seçmeni ile ilgili verileri dikkat çekti. AK Partili seçmenlerin yüzde 27.6'sı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'u Mansur Yavaş'ın karşısında aday olarak görmek istediklerini söyledi. Katılımcıların yüzde 24.1'i Süleyman Soylu, yüzde 17.5'i Melih Gökçek dedi.

 

YEREL SEÇİM ANKETİNDE DİKKAT ÇEKEN "ANKARA" DETAYI

ORC Araştırma, Ankara, İzmir, Antalya ve Mersin'i kapsayan yerel seçim anketi gerçekleştirdi. 27 Temmuz - 1 Ağustos 2023 tarihleri arasında toplam 2700 katılımcı ile yüz yüze yapılan anketten Ankara'daki AK Parti seçmeni ile ilgili çıkan sonuçlar dikkat çekti.

 

Mansur Yavaş'ın karşısına kim çıkacak? Ankara'da AK Partililerin tercih ettiği Turgut Altınok ankette Soylu'yu da Gökçek'i de geride bıraktı

 

TURGUT ALTINOK, SOYLU VE GÖKÇEK'İ GERİDE BIRAKTI

Katılımcılara, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı kim olmalı?" diye sordu. AK Partili seçmenlerin yüzde 27.6'sı Mansur Yavaş'ın karşısında aday olarak Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'u görmek istediklerini söyledi. Altınok'un arkasından yüzde 24.1 ile Süleyman Soylu geldi. Son sırada ise eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yer aldı. Melih Gökçek diyenler, yüzde 17.5'te kaldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Turgut Altınok Süleyman Soylu Mansur Yavaş Melih Gökçek Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.