28 Nisan 2024, Pazar

Torunları tarafından sopalarla dövüldü!

Torunları tarafından sopalarla dövüldü!

74 yaşındaki kadın, torunları yaşındaki gençler tarafından sopalarla dövüldü! Kameralar anbean kaydetti

 

Batman'da Vesile Çiftçi isimli 74 yaşındaki kadının evinin bahçesinde taş atan bir grup genç tarafından darbedilmesi güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay sonrası yaşanan kavgada 3 kişi yaralandı ve 2 şüpheli gözaltına alındı. Çiftçi, hastanede müşahede altına alındıktan sonra taburcu edildi.

 

Batman'da 74 yaşındaki kadının evinin bahçesinde bir grup genç tarafından darbedilmesi güvenlik kameralarına yansıdı. Olayın ardından çıkan kavgada 3 kişi yaralanırken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

 

 

YAŞLI KADINI SOPALARLA DARBETTİLER

İddiaya göre, Vesile Çiftçi, Seyitler Mahallesi'ndeki evinin bahçesine taş atan bir grup gence tepkisini dile getirdi. Bunun üzerine toplanarak Çiftçi'nin evine taş ve sopalarla gelen bir grup yaşlı kadını darbetti. Çiftçi, yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Bu sırada Çiftçi'nin yakınları ve gençler arasında da taşlı, sopalı kavga çıktı. Bu kavgada da 3 kişi yaralandı.

 

 

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla kentteki hastanelere kaldırıldı. Kavgayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı. Hastanede bir süre müşahede altında kalan Çiftçi taburcu edildi.

 

 

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Öte yandan Vesile Çiftçi'nin darbedildiği anlar evinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Çiftçi'nin oğlu Şakir Çiftçi, gazetecilere, annesine yaklaşık 10 kişinin saldırdığını belirterek, annesinin vücudunda darp ve ısırık izleri olduğunu söyledi. Olaydan sonra annesini hastaneye götürdüğünü belirten Çiftçi, annesinin saldırının ardından tek başına ayakta durmakta zorlandığını ifade etti. Polisin mahalledeki güvenlik önlemleri sürüyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Batman 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.