28 Nisan 2024, Pazar

Limonlarla portakalları karıştırmayın

Limonlarla portakalları karıştırmayın

Mini bikinisiyle ayna karşısında poz veren Tuğba Ekinci'den bir de ilginç not: Limonlarla portakalları karıştırmayın

Sansasyonel söylemleri ve cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren Tuğba Ekinci, bikinili pozuyla olay oldu. Yatak odasından çekim yapan Ekinci, ayna pozuna de ilginç not iliştirdi: "Daha iyisi gelmez. Limonlarla portakalları karıştırmayın."

Sivri dili ve cüretkar pozlarıyla gündemden düşmeyen 44 yaşındaki şarkıcı Tuğba Ekinci, geçtiğimiz günlerde havlu pozlarıyla gündem olmuştu.

Çıplak vücuduna sadece havlu sarıp objektif karşısına geçen Ekinci, bu sefer de mini leopar bikinisiyle ayna pozunu paylaştı.

183 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabını aktif şekilde kullanan Tuğba Ekinci, yatak odasından çekim yapan Ekinci, küçük bikinisiyle aynadan kendisini çekti. Ekinci, pozuna ise "Daha iyisi gelmez. Limonlarla portakalları karıştırmayın" notunu düştü.

Tuğba Ekinci'nin paylaşımına bazı takipçileri "Bikini altın küçük gelmiş" yorumunu yazdı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Mini bikinisiyle ayna karşısında poz veren Tuğba Ekinci'den bir de ilginç not: Limonlarla portakalları karıştırmayın

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.