27 Nisan 2024, Cumartesi

Oyuncu Merve Kayaalp'in babası konuştu:

Oyuncu Merve Kayaalp'in babası konuştu:

Evde canına kıyan oyuncu Merve Kayaalp'in babası konuştu: Projelerde yer alamadığı için psikolojisi bozuktu

Babasına ait ruhsatlı tabancayla başına ateş ederek yaşamına son veren dizi ve sinema oyuncusu Merve Kayaalp, gözyaşları içinde toprağa verildi. Olayla ilgili polise ifade veren acılı baba, kızının uzun süredir projelere başvurduğunu ancak geri dönüş alamadığı için psikolojisinin bozulduğunu anlattı.

 

Çeşitli dizilerde rol alan 36 yaşındaki oyuncu Merve Kayaalp, önceki gün babasının ruhsatlı silahıyla canına kıydı. Dün son yolculuğuna uğurlanan oyuncunun gözyaşlarına boğulan anne ve babası törende güçlükle ayakta durabildi. Kızının ölümüyle ilgili konuşan acılı baba, "Projelere başvurdu ama dönüş alamadığı için psikolojisi bozuldu" dedi.

 

GÖZYAŞLARI İÇİNDE DEFNEDİLDİ

Genç oyuncu otopsi işlemlerinin ardından Dalaman'da son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Kayaalp'in babası Ali Rıza Kayaalp, annesi Esin Tüzün ve yakınları katıldı. Sanat camiasından ise kimsenin katılmadığı törende, gözyaşlarına boğulan anne Esin Tüzün güçlükle ayakta durabildi. Kılınan namazın ardından Merve Kayaalp'in cenazesi Killik Mezarlığı'na götürülüp toprağa verildi.

 

 

"PROJELERDE YER ALAMADI"

Öte yandan Ali Rıza Kayaalp'in polise verdiği ifadede dizi ve sinema oyuncusu olan kızının birçok projeye başvurduğu, olumlu bir dönüş alamadığı için bir süredir moralinin bozuk olduğunu söylediği öğrenildi. Kayaalp'in de bu nedenle psikolojisinin bozuk olduğu öğrenildi.

 

Oyuncu Merve Kayaalp, 'Sakarya Fırat', 'Küçük Kıyamet', 'Düşler ve Umutlar', 'Elif', 'Şeref Meselesi' ve 'Savaşçı' dizilerinde rol almıştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Merve Kayaalp Dalaman Muğla 3. Sayfa Magazin Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.