28 Nisan 2024, Pazar

Hafızalardan silinmeyen olay!

Hafızalardan silinmeyen olay!

1899 yılında ABD'nin Kentucky eyaletinde, günümüze kadar gelen tüyler ürperten bir olay yaşandı. Uyku hastalığına yakalanıp komaya giren Octavia Smith Hatcher isimli bir kadın, öldüğü düşünülerek gömüldü. Karısının ölmediği şüphesine kapılan koca, açılan mezarda gördüğü manzara karşısında yıkıldı. Talihsiz kadının diri diri toprağa gömüldüğü ortaya çıktı.

1800'lerin sonlarında, ABD'nin Kentucky eyaleti korkunç bir salgınla çalkalanır. Salgının neden olduğu en trajik vaka ise Octavia Smith Hatcher adlı bir kadındır.

Octavia Smith Hatcher, zamanla iyice hastalanır ve sonunda komaya girer, birkaç ay sonrasında da hala yatağındayken öldüğü ilan edilir. Ardından da hemen gömülür.

Cenazeden 1 hafta sonra, kasabadaki çoğu insan Octavia'nınki ile aynı belirtileri gösteren hastalığa yakalanır ve koma durumuna girer.

Fark ise kasaba halkının komadan bir süre sonra çıkmasıdır. Durum böyle olunca Octavia'nın kocası, karısının da hala yaşarken gömüldüğünden, aslında bir süre sonra uyanacağından korkmaya başlar.

Hemen mezarlığa gidip eşinin mezarını açan adam, bu korkusunun gerçek olduğunu anlar. Tabutun iç kısmında tırnak izleri vardır, Octavia'nın tırnaklarında da kan izleri.

Yüzü ise dehşete düşmüş bir ifadeyle bakmaktadır. Gerçek ortadadır, Octavia hala hayattayken canlı canlı gömülmüştür. Ardından Octavia tekrar gömülür ve eşi tarafından adına bir anıt dikilir, bu anıt günümüzde hala ayaktadır.

Hastalığa gelince, Afrika'ya ait bir sinek türünün neden olduğu uyku hastalığının tüm bu olaylara sebep olduğu düşünülüyor. Ölümün en korkuncu ile karşılaşan talihsiz kadın doğumdan iki hafta sonra kaybettiği bebeğiyle yan yana yatmaktadır.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Hafızalardan silinmeyen olay! Öldüğü düşünülen kadının mezarı tekrar açıldı korkunç manzara kocasını yıktı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.