28 Nisan 2024, Pazar

Klasik temennilerin arasına bir de eleştiri sıkıştırdı

Klasik temennilerin arasına bir de eleştiri sıkıştırdı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kurban Bayramı mesajında, "Yaşatılan ekonomik buhran nedeniyle alım gücü ve refah düzeyi düşen ve neşesi elinden alınan sevgili halkımızın mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesini dilerim" ifadelerini kullandı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yarın başlayacak Kurban Bayramı dolayısıyla bugün bir kutlama mesajı yayınladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kurban Bayramı mesajında, "Bizler; ahlaki, vicdani ve insani değerleri bayramlarda hatırlayan değil, doğanın doğallığını korumak dahil, yaşamın her alanına yayan bir ülkede yaşamak isteriz. Öte yandan, yaşatılan ekonomik buhran nedeniyle alım gücü ve refah düzeyi düşen ve neşesi elinden alınan sevgili halkımızın mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesini dilerim" dedi.

 

"DEMOKRASİNİN VARLIK NEDENİ BUDUR"

Kılıçdaroğlu'nun bayram mesajı şöyle: "Kurban Bayramı, birlikteliğin olduğu kadar sevginin, hoşgörünün, gülümsemenin, selamlaşmanın, önyargılarımızdan arınmanın da günüdür. Bunları gerçekleştirdiğimizde adaleti de inşa etmiş olacağız. Bu nedenledir ki devleti yönetenler, liyakat sahibi ve adaletli davranmak zorundadırlar. Aslında demokrasinin varlık nedeni de bu.

 

Kılıçdaroğlu'ndan bayram mesajı! Klasik temennilerin yanına bir de eleştiri sıkıştırdı

 

"ADALET ARAYIŞI, UMUT ARAYIŞIMIZIN DA HEP DİRİ TUTULMASI DEMEKTİR"

Unutulmaması gereken gerçek, insanlık tarihinin bir anlamda adaleti arama ve adaletsizliklerle mücadele tarihi olduğudur. Açıkça ifade etmek gerekirse adalet arayışı, aynı zamanda umudun tüketilmemesi ve umut arayışımızın da hep diri tutulması demektir.

 

"ALIM GÜCÜ DÜŞEN VE NEŞESİ ELİNDEN ALINAN HALKIMIZIN MUTLU BİR BAYRAM GEÇİRMESİNİ DİLERİM"

Dolayısıyla bizler; ahlaki, vicdani ve insani değerleri bayramlarda hatırlayan değil, doğanın doğallığını korumak dahil, yaşamın her alanına yayan bir ülkede yaşamak isteriz. Öte yandan, yaşatılan ekonomik buhran nedeniyle alım gücü ve refah düzeyi düşen ve neşesi elinden alınan sevgili halkımızın mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesini dilerim.

 

Bu duygularla, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve terör örgütlerine karşı mücadelede hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ayrıca bedenlerini bizler ve vatanımız için siper etmiş gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Kurban Bayramı'nız kutlu olsun."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Kurban Bayramı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.