28 Nisan 2024, Pazar

Havan mermisi evde patladı!

Havan mermisi evde patladı!

Pakistan'da araziden bulup getirdikleri havan mermisi evde patladı! 5'i çocuk 8 kişi hayatını kaybetti

Pakistan'ın Sind eyaletinde bir evde havan mermisinin patlaması sonucu 5'i çocuk 8 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı. Hurda satarak geçimini sağlayan kişilerin, havan mermisini parçalamaya çalışırken patlamanın gerçekleştiği belirtildi.

 

Pakistan'ın Sind eyaletinde bir evde havan mermisinin patlaması sonucu 5'i çocuk 8 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı.

 

8 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Geo News televizyonundaki habere göre, Sind'in Kandkot bölgesinde bir evde havan mermisi patladı. Olayda 5'i çocuk 8 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

 

ARAZİDE BULUP PARÇALAMAK İÇİN EVE GETİRMİŞLER

Yetkililer, aile üyelerinin havan mermisini bir arazide bulup evlerine getirdiklerini belirterek geçimini hurda satarak sağlayan bu kişilerin, havan mermisini parçalamaya çalışırken patlamanın gerçekleştiğini kaydetti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Pakistan Kaza Dünya Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.