28 Nisan 2024, Pazar

Gardiyan mahkuma aşık oldu

Gardiyan mahkuma aşık oldu

Gardiyan ve mahkum arasındaki yasak aşk mesajlaşmalarla ortaya çıktı

İngiltere'nin Dorset bölgesinde bulunan bir hapishanede Gardiyan Aisha Golsby ve mahkum Deano Harrison arasındaki yasak aşk, ikilinin mesajlaşmalarının ifşa olmasıyla ortaya çıktı. Skandalın patlak vermesinin ardından Golsby, görevinden uzaklaştırıldı ve 16 ay hapis cezasına çarptırıldı.

 

İngiltere'nin Dorset bölgesindeki bir hapishanede gardiyan olarak görev yapan Aisha Golsby, soygun ve uyuşturucu ticareti suçlamasıyla hapse atılan mahkum Deano Harrison'a aşık oldu.

 

 

TELEFONDAN GİZLİ GİZLİ MESAJLAŞTILAR

Gardiyan sevgilisiyle konuşabilmek için yasa dışı bir şekilde ona telefon temin etti. İkili uzun bir süre boyunca telefondan gizli gizli mesajlaşarak görüşmeyi başardı. Ancak bir başka mahkum tarafından telefonunun fark edilerek ihbar edilmesi üzerine ikili arasındaki ilişki ortaya çıktı.

 

MEKTUP GÖNDERMEYE BAŞLADI

İkilinin ilişkilerinin ifşa edilmesinden sonra Harrison başka bir hapishaneye nakledildi ve Golsby ile iletişim kurmaya devam etmeye çalıştı. Ancak mektupları hapishane servisi tarafından ele geçirildi.

 

O DA HAPİSHANEYE DÜŞTÜ

Gardiyan Aisha Golsby ise görevinden uzaklaştırılarak kamu görevinde üç kez suiistimal suçundan 16 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Hukuk Dünya Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.