27 Nisan 2024, Cumartesi

Beşiktaş'ın sponsoru Beko oluyor!

Beşiktaş'ın sponsoru Beko oluyor!

Beşiktaş'ın yeni stat isim sponsoru Beko oluyor! Kasaya 1 sene içinde çılgın para girecek

Vodafone ile olan stat sponsorluğu anlaşması bu sezon itibarıyla sona eren Beşiktaş, yeni sponsor olarak Beko ile anlaşmanın eşiğinde. Tarafların, el sıkışma aşamasına geldiği ve siyah-beyazlıların bu anlaşmayla yılda yaklaşık 8 milyon euro kazanacağı iddia edildi.

 

Sezona stat sponsoru olmadan başlayan Beşiktaş, Beko ile görüşmelerde sona geldi. Emirates ve Gazprom'dan beklediğini alamayan siyah-beyazlıların, yeni stat sponsorluğundan yıllık 8 milyon euro kazanacağı iddia edildi.

 

İMZA AŞAMASINA GELİNDİ

Fanatik'te yer alan habere göre; uluslararası birçok firmayla görüşen Beşiktaş, hiçbirinden sonuç alamadı. Sezona stat sponsoru olmadan başlayan siyah-beyazlılar, Beko ile imza aşamasına geldi.

 

KASAYA 8 MİLYON EURO GİRECEK

Anlaşmanın son detaylarının görüşüldüğü ve Beşiktaş'ın Beko sponsorluğundan yıllık 8 milyon euro kazanacağı iddia edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Beşiktaş Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.