28 Nisan 2024, Pazar

Felaket! Yüz binlercesi öldü....

Felaket! Yüz binlercesi öldü....

Yüzlercesi bir tepeye sığındı, şimdi tüm ülke ne yapılacağını konuşuyor.Avustralya’nın kuzeydoğusunu vuran selin ardından, bölgedeki sığırlar mahsur kaldı.

Queensland eyaletinde yıllardır süren kuraklığa son veren yağmur, herkesi vurdu.Sosyal medyada viral olan fotoğraflarda, çamura saplanan hayvanların çaresiz bekleyişi yer aldı.Bölgedeki çiftçilerden Michael Bulley, "7 günde bir buçuk yıllık yağmur yağdı" diyerek tablonun vahametini ortaya koydu.Helikopterle durumu gözlemleyen Bulley, suyun kilometrelerce uzandığını belirtti.Kuraklık boyunca beslediği hayvanların yüzde 60’ının öldüğünü tahmin ettiğini vurguladı, "Her yerde leş var. İnek, koyun, kanguru, yabandomuzu… Hepsi öldü" dedi.Avustralya Başbakanı Scott Morrison da, ilk tahminlere göre, yüz binlerce hayvanın öldüğünü ifade etti.Nelia kenti yakınlarında mahsur kalan bir tren de havadan görüntülendi.Demiryolunun nasıl su altında kaldığı ise, sosyal medyaya yansıdı.Yükselen sel suları, saatler içinde demiryolunun kaybolmasına yol açtı.enin kuzeydoğusunda bunlar olurken, güneydeki Victoria eyaletinde ise kum fırtınaları var.Kerang kasabası yakınlarında kaydedilen ürkütücü duvar, şok etkisi yarattı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Avustralya selin ardından Felaket Yüz binlercesi öldü Yüzlercesi bir tepeye sığındı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.