20 Mayıs 2024, Pazartesi

 Dünya Erdoğan’ı durdurmaya çalışıyor

 Dünya Erdoğan’ı durdurmaya çalışıyor

Ulaştırma Bakanı Arslan, “Cumhurbaşkanımız, en son Kudüs olayında, İİT dahil bütün teşkilatları toplayabilen, BM’den dünya için önemli kararlar aldırabilen bir lider haline gelince dünya onu durdurmaya çalışıyor” dedi.

 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Sarıkamış Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen programda partililerle bir araya gelerek 24 Haziran genel seçimlerinde verdikleri desteklerden ötürü ilçe halkına teşekkür etti.  Her seçim, seçimlerin ne kadar önemli olduğunu anlattıklarını aktaran Arslan, şunları ifade etti:  “Her seçim, neden ‘bu seçim çok önemli’ diyoruz? Türkiye büyüyor, güçleniyor, 16 yıldır sizlerin sayenizde hep ileriye yürüyor. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sözü, dünyada daha fazla geçerli hale geliyor. Onun sözü daha fazla geçerli hale gelip, o çok daha güçlü hale gelip, dünyadaki mazlumlara ve mağdurlara hamilik yapıp, ‘dünya beşten büyüktür’ demesi yetmez. Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, en son Kudüs olayında gördünüz, İslam İşbirilği Teşkilatı dahil bütün teşkilatları toplayabilen, Birleşmiş Milletlerden dünya için önemli kararlar aldırabilen bir lider haline gelince dünya onu durdurmaya çalışıyor. Biz büyüdükçe, güçlendikçe, dış güçler de bizi istemeyenler de içimizdeki hainler de boş durmuyorlar, onların oyunları da büyüyor. İşte onların oyunları büyüdükçe bir sonraki seçim önemli hale geliyor, onun için 24 Haziran seçimleri çok önemliydi.”       

 

MİLLET YALANA KANMADI

 

Sarıkamış ziyaretinden sonra beraberindeki AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ile Selim ilçesine geçen Arslan, AK Parti İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. Arslan, dış güçlerin 24 Haziran seçimlerinden önce “Recep Tayyip Erdoğan bitti, Recep Tayyip Erdoğan artık seçilemeyecek, AK Parti bitti, artık seçilemeyecek” dediğine işaret ederek, “Bunlara karşılık benim Selimli kardeşim ‘boş laflara karnımız tok, kimin bana hizmet ettiğini, edeceğini iyi biliyorum, kimin bu şehri, ülkeyi kalkındıracağımı iyi biliyorum’ dedi. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

2016 yılının kainat güzeli belli oldu 2016 yılının kainat güzeli belli oldu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0


Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.