28 Nisan 2024, Pazar

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Rusya'ya vizesiz seyahat açıklaması

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Rusya'ya vizesiz seyahat açıklaması

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eskişehir'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Rusya ile vizelerin yakın zaman içerisinde tamamen kaldırılması için yoğun çaba sarf ediyoruz.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Rusya'yla da vizeleri kaldırmak  için adımları attık, bir yerden başladık. Yakın zaman içinde de tamamen kaldırmak  için yoğun çaba sarf ediyoruz" diye konuştu.

Bakan Çavuşoğlu, "Bugün gerçekten en büyük hedefimiz  ve çalışmalarımız, dünyanın her yeriyle ticaretimizi artırmak yönündedir. Türk  ürünlerinin girmediği bir ülke bile kalmadı. Bu çok önemli. Bu, girişimci iş  dünyamızın başarısıdır" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Avrupa Birliği ile Gümrük Birliği  Anlaşması'nın modernizasyonu konusunda müzakereleri tekrar başlatmak için  görüşmelerimizi yoğunlaştırdık" açıklamasını yaptı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Çavuşoğlu Rusya vizesiz seyahat açıklaması

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.