28 Nisan 2024, Pazar

Kadınlar fuhuş pazarlığı yaptı, ağabey rolündeki 3 kişi de…

Kadınlar fuhuş pazarlığı yaptı,  ağabey rolündeki 3 kişi de…

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir kişi, fuhuş için gittiği evde pazarlık yaptığı kadınların ağabeyleri rolündeki şahıs tarafından gasp edildi. Şahsın 5 bin 500 TL’sini gasp eden ikisi küçük yaşta 5 kişi gözaltına alındı. Şahıslar ifadesinde para ve kalacak yerleri olmadığından olayı gerçekleştirdiklerini söyledi.

H.S. (30) adlı şahıs, internet üzerinden fuhuş amacıyla Defne S. adlı kadın ile iletişime geçti. Konuşma sonrası İzmit Alikahya Atatürk Mahallesi’ndeki eve giden H.S., evde bulunan 2 kadınla yeniden fuhuş pazarlığına girdi. Pazarlık sırasında bir anda kadınların abisi rolünde eve gelen 3 erkek, kadınları başka odaya alarak H.S.’yi bıçak ve silahla tehdit ederek cebindeki 550 TL’yi aldı. Daha sonra H.S.’nin cüzdanındaki kredi kartını alan 3 kişiden 2’si bankamatiğe giderek kartlardan 5 bin TL çekti. Parayı çeken şahısların eve dönmesi sonrasında ise H.S. evden gönderildi.
Olayın üzerinden bir gün geçtikten sonra H.S. polise giderek şahıslar hakkında şikayetçi oldu. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları incelemede şahısların Atatürk Mahallesi’nde başka bir evde kaldıklarını tespit etti. Eve baskın düzenleyen polis, internetten fuhuş pazarlığı yapan Defne kod adlı F.Ç. (24), M.Ç. (20), K.E. (22) ve 18 yaşından küçük N.G. ve S.T.’yi gözaltına aldı.Emniyete götürülen şahıslar, sorgularında suçlamaları kabul etti. Şahısların daha önce benzer olaylar hakkında haberleri okudukları, para ve kalacak yerlerinin olmaması nedeniyle birkaç kez aynı şekilde fuhuş amaçlı gelenleri gasp ettiklerini söyledikleri öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 5 kişi, Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kocaeli bir kişi fuhuş için gittiği ağabey rolündeki 3 kişi gasp edildi.

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.