18 Nisan 2024, Perşembe

Dikkat çeken paylaşım:

Dikkat çeken paylaşım:

Selahattin Demirtaş'tan 2. tur seçimlerine 9 gün kala dikkat çeken paylaşım: Kimse benim hapisliğim üzerinden kirli hesap yapmasın

Cezaevinde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turuna 9 gün kala dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Demirtaş, "Kimse benim suçsuz yere yattığım hapislik üzerinden siyasi şantaj, kirli hesap yapmasın. Halk özgür değilse benim çıkmamın bir önemi yok. Bin ömrüm olsa hepsini halkım için feda ederim. Moralli olun, dik durun, direnin." ifadelerini kullandı.

 

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hiçbir aday yüzde 50'yi aşamadığı için Türkiye 28 Mayıs'ta bir kez daha sandığa gidecek. Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarışacağı seçimde en fazla oyu alan 13. Cumhurbaşkanı seçilecek.

 

DEMİRTAŞ'TAN MESAJ GİBİ PAYLAŞIM

Seçimegün kala cezaevinde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Mesaj gibi bir paylaşım yapan Demirtaş, "Kimse benim suçsuz yere yattığım hapislik üzerinden siyasi şantaj, kirli hesap yapmasın" ifadelerini kullandı.

 

"HALK ÖZGÜR DEĞİLSE BENİM ÇIKMAMIN ÖNEMİ YOK"

Demirtaş paylaşımının devamında şunları söyledi: "Halk özgür değilse benim çıkmamın bir önemi yok. Bin ömrüm olsa hepsini halkım için feda ederim. Moralli olun, dik durun, direnin."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Selahattin Demirtaş Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.