20 Nisan 2024, Cumartesi

Babaannesini çapayla öldürdü

Babaannesini çapayla öldürdü

15 yaşındaki çocuk, arkadaşı ile birlikte babaannesini çapayla öldürdü

İzmir'de 15 yaşındaki çocuk, yine aynı yaştaki arkadaşıyla birlikte babaannesini eline geçirdiği çapa ile öldürdü. İki çocuk gözaltına alınırken, olayı haber alan yakınları sinir krizi geçirdi.

 

Edinilen bilgiye göre korkunç cinayet, Selçuk ilçesi Atatürk Mahallesi Kubilay Caddesi'nde yaşandı. İlçede yaşayan 15 yaşındaki E.Ç., iddialara göre arkadaşı M.M.T.T ile birlikte babaannesi Sevim Çetin'in evine gitti.

 

BABAANNEYİ ÇAPAYLA ÖLDÜRDÜLER

Aralarında çıkan tartışma sonucu E.Ç., arkadaşının da yardımıyla babaannesine eline geçirdikleri çapa ile vurmaya başladı. Yaşlı kadın, aldığı darbelerle olay yerinde yaşamını yitirdi.

 

GÖZALTINA ALINDILAR

Polis tarafından yakalanan E.Ç. ve aynı yaştaki arkadaşı M.M.T. isimli iki çocuk, gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

 

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olayı haber alan ve sinir krizi geçiren Sevim Çetin'in yakınlarını polis sakinleştirdi. Sevim Çetin'in cenazesi, incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Sevim Çetin Selçuk İzmir 3. Sayfa Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.