28 Nisan 2024, Pazar

Değişimi sevenlerini üzdü

Değişimi sevenlerini üzdü

Türk sinemasında unutulmayan dizi ve filmlere imza atan ünlü oyuncu Necati Bilgiç yıllar sonra ortaya çıktı. Saçı ve sakalı beyazlayan 70 yaşındaki oyuncuyu görenler tanımakta güçlük çekti.

Kemal Sunal ile birlikte birçok dizi ve film projesinde yer alan 70 yaşındaki Necati Bilgiç, yıllar içindeki değişimiyle adından söz ettirdi.

 

SON HALİ ÜZDÜ

Onlarca film projesinde yer alan usta oyuncu, son olarak 2012 yılında Ata Demirer'in Berlin Kaplanı filminde oynadı. Uzun yıllardır ortalarda gözükmeyen ve sessiz sakin bir hayat yaşamayı tercih eden oyuncunun son hali sevenlerini üzdü. Saçı ve sakalı beyazlayan oyuncunun yaşlandığını gören hayranları tanımakta güçlük çekti.

 

OPERASYON GEÇİRMİŞTİ

Projelerinin yanı sıra bir ara da sağlığıyla gündeme gelen Necati Bilgiç'in Uludağ Üniversitesi Kardiyoloji Bölümü'nde geçirdiği operasyonla kalbe giden birkaç damarı değiştirilmişti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Necati Bilgiç Kemal Sunal Magazin Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.