27 Nisan 2024, Cumartesi

Villası bile hazır

Villası bile hazır

Galatasaray, dünyaca ünlü stoper Sergio Ramos'u renklerine bağlamak için Şampiyonlar Ligi play-off turunda oynanacak Molde maçının bitmesini bekliyor. Sarı-kırmızılılar, rakibini eleyip Devler Ligi'nde gruplara kaldıktan sonra Ramos'u açıklamayı planlıyor. İspanyol stoperin 4 numaralı formayı giyeceği ve İstanbul'da oturacağı villanın hazırlandığı iddia edildi.

Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Galatasaray, sahasında Molde'yi konuk edecek. Norveç ekibini elemesi durumunda Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalacak Galatasaray, uzun süredir peşinde olduğu Sergio Ramos'a da imzayı attıracak.

 

RAMOS İNDİRİME GİTTİ

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray, yapılan pazarlık sonucu Ramos'un 12 milyon euroluk maaş talebini 10 milyon euronun altına indirdi. Transfer için sponsor da bulan sarı-kırmızılılar, deneyimli stoperin ücretinin yarısını sponsor aracılığıyla karşılayacak.

 

 

VİLLASI HAZIR

Ramos'un Galatasaray'a transfer olması durumunda 4 numaralı formayı giyeceği belirtildi. Dünyaca ünlü stoperin, İstanbul'da oturacağı villanın bile hazır olduğu iddia edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Sergio Ramos Galatasaray Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.