27 Nisan 2024, Cumartesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-35 ve S-400 açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-35 ve S-400 açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, F-35 uçakları ve S-400 füze sistemlerinin teslimatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerinin satır başları şöyle:
Amerika'nın söylemleri falan çok yanlış. S-400 ile ilgili süreci bitirdik biz. Ödemeleri yapıyoruz. ABD'ye de teklifimiz sizden de patriotları alalımdı. Rusya'nın tanıdığı şartları onlar bize tanımadı. S-400 süreci işliyor, teslimatlar Temmuz ayında başlıyor.
F-35'de ikisini teslim almıştık bunlar Amerika'da. Üçüncüyü de teslim ettiler. Dördüncü de gelecek. Pilotlarımız orada çalışmalarını yürütüyor.
Bu arada NATO Genel Sekreteri'nin yaptığı konuşma manidardır. O konuşmasında adeta NATO ülkesi üyelere herhangi bir yaptırım bunlar doğru şeyler değildir, hepsine ihtiyacımız var ifadesini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan F-35 S-400 açıklaması

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.