28 Nisan 2024, Pazar

Çitlere cinsel çekim hisseden kadının yaptıkları görenleri hayrete düşürdü

Çitlere cinsel çekim hisseden kadının yaptıkları görenleri hayrete düşürdü

Cansız nesnelere karşı cinsel yönelim olan 'objectum cinsel' olarak tanımlanan sendroma yakalanan Erika LaBrie, çitleri fiziksel olarak çekici bulduğunu söyledi. Erika LaBrie daha önce de Eyfel Kulesi ile evlenerek adından söz ettirmişti.

Daha önce Eyfel Kule'si ile evlenerek büyük sansasyon yaratan Erika LaBrie, şimdi de çitleri fiziksel olarak çekici bulduğunu söyleyerek gündem oldu.

Erika'nın çitleri göstererek onları neden çekici bulduğunu anlattığı ve çitlerin üzerine oturduğu görüntüler, izleyenleri şoke etti.

Erika, belgeselden paylaşılan kısa kesitte "Burada böyle bir çit bulmayı hiç beklemiyordum. O mükemmel, yani benim çok sevdiğim şekil bu. Bu açılar? Efsanevi. Bu çit kesinlikle fiziksel olarak ilgimi çekiyor ve bu çiti daha iyi tanımak istiyorum" diyor.

Erika "Tatlı" olduğunu söyleyerek doğrudan çitle konuşmaya devam ediyor.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Çitlere cinsel çekim hisseden kadının yaptıkları görenleri hayrete düşürdü

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.