28 Nisan 2024, Pazar

Kocaeli'de sahillere vuran 4 büyükbaş ölüsü

Kocaeli'de sahillere vuran 4 büyükbaş ölüsü

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde Kerpe, Cebeci ve Kumcağız sahillerine vuran 4 büyükbaş ölüsü, vatandaşlara büyük korku yaşattı. İhbar sonrası olay yerine gelen ekipler tarafından iş makinesi yardımıyla gömülen hayvanların kulaklarında küpe olmadığı belirlendi. Canlı ithal edilen hayvanların nakliye sırasında telef olmalarının ardından denize atılmış olabileceği üzerinde duruluyor.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde, farklı sahillere vuran 4 büyükbaş ölüsü, belediye ekiplerince alınarak gömüldü. Kerpe, Cebeci ve Kumcağız sahillerinde büyükbaş ölülerini gören vatandaşlar Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne ihbarda bulundu.

 

HAYVANLARIN KULAKLARINDA KÜPE OLMADIĞI BELİRLENDİ

Zabıta Müdürlüğü ile Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekipleri, sahillerde inceleme yaptı. Cebeci'de 2, Kerpe ve Kumcağız'da birer büyükbaş ölüsü bulundu. Ekiplerin ilk incelemesinde, hayvanların kulaklarında küpe olmadığı belirlendi.

"NAKLİYE SIRASINDA TELEF OLMUŞLAR" İDDİASI

Canlı ithal edilen hayvanların nakliye sırasında telef olmalarının ardından açık denize atılmış olabileceği belirtildi.

 

İŞ MAKİNELERİYLE GÖMÜLDÜLER

Büyükbaş ölüleri, Kandıra Belediyesi Fen İşleri ekiplerince iş makinesi yardımıyla alınarak gömüldü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kocaeli'de sahillere vuran 4 büyükbaş ölüsü yüzmeye giden vatandaşlara büyük korku yaşattı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.