27 Nisan 2024, Cumartesi

Biden'dan güldüren şaka:

Biden'dan güldüren şaka:

Gaflarıyla bilinen ABD Başkanı Biden'dan güldüren şaka: Birçok devlet sırrını ve önemli şeyleri sattım

 

ABD Başkanı Joe Biden, Hindistan Başbakanı Narendra Modi ve ABD'li teknoloji şirketlerinin CEO'ları ile bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmasında "Birçok devlet sırrını ve paylaştığımız önemli şeyleri sattım" ifadelerini kullandı. Şaka yaptığını belirten Biden'in sözleri katılımcıları güldürürken, ABD'li vatandaşlar ise "Umarım şaka yapmıştır" tepkileri verdi.

 

ABD'de sık sık gaflarıyla gündeme gelen ABD Başkanı Joe Biden, Hindistan Başbakanı Narendra Modi ve ABD'li teknoloji şirketlerinin CEO'ları ile bir araya geldiği toplantıda "Birçok devlet sırrını ve paylaştığımız önemli şeyleri sattım " şakasıyla herkesi güldürdü.

 

ABD Başkanı Joe Biden, geçtiğimiz günlerde Hindistan Başbakanı Narendra Modi ve ABD'li teknoloji şirketlerinin CEO'larıyla iki ülke arasındaki teknolojik kalkınmayı güçlendirmek amacıyla bir araya geldi.

 

 

"BİRÇOK DEVLET SIRRINI SATTIM"

Toplantıdaki konuşmasına şaka yaparak başlayan Biden, "Sadece teşekkür ediyordum. Neyse. Siz olmadan başladım. Birçok devlet sırrını ve paylaştığımız önemli bilgileri sattım" dedi.

 

"ŞAKA BİR YANA..."

Biden'ın bu cümlesinden sonra Hindistan Başbakanı Modi ve toplantıya katılan iş adamları ile üst düzey siyasetçiler gülmeye başladı. ABD Başkanı Biden daha sonra, "Şaka bir yana. Biz buraya dünya çapındaki insanlarımızın hayatlarını değiştirmek amacıyla yeni teknolojiler geliştirmek ve tasarlamak için geldik" ifadelerini kullandı.

 

"TANRI KRALİÇE'Yİ KORUSUN"

Biden en son ABD'nin Connecticut eyaletinde düzenlenen Daha Güvenli Topluluklar Ulusal Zirvesi'nde silahlanmayla mücadelesini anlattığı konuşmasını "Tanrı Kraliçe'yi korusun" diyerek bitirmiş, Biden'ın gaf mı yoksa espri mi yaptığı anlaşılamamıştı.

 

Öte yandan 80 yaşındaki ABD Başkanı Biden; boşlukla tokalaşması, düşmesi ve dil sürçmeleriyle sosyal medyada sık sık gündem oluyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Amerika Birleşik Devletleri Narendra Modi Joe Biden India Dünya Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.