27 Nisan 2024, Cumartesi

Çirkin teklif!

Çirkin teklif!

Avrupa devlerinin peşinde olduğu Arda Güler için ünlü menajerlerin sezon devam ederken futbolcunun ailesine çirkin bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı.

Menajerler sözleşmesinde "1500 dakikayı tamamlamazsa 5 milyon euroya serbest kalır." maddesi bulunan Arda Güler'in anne ve babasına, "Arda sakatım desin ya da bilerek kart görsün ama bu 1500 dakikayı tamamlamasın. Bu durumda 5 milyon euroya serbest kalır. Size de çok büyük imza parası veririz." dedi. Aile teklifi düşünmeden reddetti.

 

Avrupa'da transfer döneminin en gözde isimlerinden olan Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler için ünlü menajerler de devrede. Bu menajerlerden bazılarının ise futbolcunun anne ve babasına çirkin bir teklifte bulunduğu öğrenildi.

 

SÖZLEŞMEDEKİ MADDEYİ FIRSAT BİLDİLER

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, sözleşmesinde "1500 dakikayı tamamlamazsa 5 milyon euroya serbest kalır" bulunan Arda Güler için bazı menajerler, futbolcunun ailesinin kapısını çaldı.

 

"SİZE ÇOK BÜYÜK İMZA PARASI VERİRİZ"

Menajerler, Arda Güler'in ailesine, "Arda sakatım desin ya da bilerek kart görsün ama bu 1500 dakikayı tamamlamasın. Bu durumda 5 milyon euroya serbest kalır. Size de çok büyük imza parası veririz." teklifinde bulundu. Genç yıldız ve ailesi teklifi reddederken, bu menajerlerle görüşmeyi de kesti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fenerbahçe Arda Güler Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.