28 Nisan 2024, Pazar

Beştepe'de sürpriz görüşme!

Beştepe'de sürpriz görüşme!

Beştepe'de sürpriz görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli saat 14.00'te Beştepe'de bir araya geldi. İki liderin yerel seçim hazırlıklarını ve yeni yasama döneminde Meclis'e gelecek teklifleri görüştüğü tahmin ediliyor.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 14:00'te MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Beştepe'de kabul etti. Mini toplantıda yerel seçim hazırlıkları ile TBMM'de görüşülecek tekliflerin değerlendirildiği öngörülüyor.

 

GÜNDEMLERİ YOĞUN

Kulislerde yer alan bilgilere göre görüşmede yeni yasama döneminde Meclis'e gelecek teklifler ve düzenlemeler ele alındı. Diğer yandan yerel seçimlere ilişkin değerlendirmeler de masaya yatırıldı. Toplantı sonrası liderler açıklama yapmadı.

 

GEÇEN AY GÖRÜŞMÜŞLERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli sık sık bir araya geliyor. İki lider son olarak 29 Ağustos'ta Bahçeli'nin Beytepe'deki konutunda görüşmüştü. Toplantı yaklaşık 1 saat sürmüştü. Erdoğan ve Bahçeli, bu yıl 10'uncu görüşmesini gerçekleştirdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

DevletBahçeli Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.