27 Nisan 2024, Cumartesi

Balayında feci son!

Balayında feci son!

41 yaşındaki denizci erkek, kendisiyle aynı yaşta olan Isabella Hellman ile evlendi.

Çift balayı için Karayipleri tercih etti ve Küba'ya tatile gitti.Lewis Bennett ve Kolombiyalı eşi Hellman'ın cennetteki turu kabusla sona erdi.Kolombiyalı kadın, teknenin batması sonucu yaşamını yitirdi.İngiliz denizci Bennett, uzun süre karısının ölümünde rolü olduğunu kabul etmedi.Kapsamlı arama çalışmalarına rağmen Kolombiyalı Hellman'ın cesedi hiçbir zaman bulunamadı.ABD Florida'da görülen mahkemede çıplak gerçek nihayet ortaya çıktı.

Bennett, tekne battıktan sonra karısını hiç aramadığını itiraf etti.Denizci koca, bunun yerine boş cankurtaran salına teknedeki eşyaları yüklemiş.15 Mayıs'ta yaşanan trajedide tekne batarken uyuduğunu söyleyen Bennett'ın bu ifadesi de gerçek dışı.Dedektifler, kurtarma operasyonu sırasında Bennett'ın yanında ender bulunan madeni sikkeler taşıdığını da tespit etti.Lewis Bennett, ikinci dereceden cinayet suçlamasıyla gelecek ay karar duruşmasına çıkacak. Mahkeme tutanakları, maddi konularda ve kızları Emelia'nın yetiştirilmesi konusunda tartıştıklarını ortaya koydu.

Isabella'nın yazdığı mesajlar arasında, "Beni deli ediyorsun. Bağırmalar, çığlıklar, küfürler..." ifadesi bulunuyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Küba evli çift balayı Isabella Hellman feci son

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.