27 Nisan 2024, Cumartesi

1 yıldır yemek yiyemeyen adam!

1 yıldır yemek yiyemeyen adam!

1 yıldır yemek yiyemeyen adamın midesinin röntgeni çekildi, çıktıyı alan doktor hemen ekibini topladı

 

Hindistan'da yaklaşık 1 yıldan bu yana yemek yiyemediği ve şiddetli karın ağrısı çektiği şikayetiyle doktora başvuran 34 yaşındaki adamın mide röntgeni çekildi. Röntgeninin çıktısını alan doktor, adamın karnında çok sayıda kaşık görmesi nedeniyle acilen ameliyat hazırlıklarına başladı.

 

Hindistan'ın Uttar Pradesh kentindeki Muzaffarnagar'da yaşayan 34 yaşındaki erkek bir hasta, 1 yıldan bu yana yemek yiyemediğini belirterek hastaneye başvurdu. Adamı muayene eden Dr. Rakesh Khuran, hemen röntgen çekilmesi talimatını verdi.

KISA SÜREDE SONUÇLAR ÇIKTI

Durumun acil olması nedeniyle röntgenin çekildiği odaya giden Dr. Rakesh Khuran, adamın karnında çok sayıda kaşık tespit etmesi üzerine hemen odasına koştu ve yardımcılarına büyük bir ameliyat yapacağının talimatını verdi.

 

TAM 63 KAŞIK ÇIKTI

Zorlu ameliyatın ardından 34 yaşındaki adamın karnından tam 63 kaşık çıktı. Adamın kaşıkları bilerek yuttuğu ancak bu durumu herkesten sakladığı öğrenildi. Şu anda yoğun bakımda bulunan hastanın tedavisi devam ediyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Dünya Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.