27 Nisan 2024, Cumartesi

PFDK Amedspor-Bursaspor maçında çıkan olayların cezasını açıkladı

PFDK Amedspor-Bursaspor maçında çıkan olayların cezasını açıkladı

Amedspor-Bursaspor maçında çıkan olayların faturası kesildi. PFDK, ev sahibi ekibe 2 maç seyircisiz oynama ve 156 bin TL para cezası verdi. Kararın açıklanmasının ardından Amedspor'lu taraftarlar sosyal medyadan tepki gösterirken, adeta çılgına döndü.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 6. haftasında Amedspor- Bursaspor maçında çıkan olaylar büyük yankı uyandırmıştı. Konuyla alakalı her iki kulüpte açıklama yapmış ve haklılıklarını savunmuşlardı. PFDK maçta çıkan olayların cezasını açıkladı. Evinde oynayacağı 2 maçı seyircisiz oynayacak olan Amedspor'a, 156 bin TL de para cezası verildi.

 

 

TARAFTARLAR KARARA SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ

Açıklanan cezaları ağır bulan Amedspor'lu taraftarlar, sosyal medyadan tepki gösterdi. Bir taraftar, "Karara itiraz edilmelidir. Kirli bir algının baskısı ile verilmiş bu cezayı hiç kimse kabul etmemeli. 2 maç seyircisiz oynama cezasını gerektirecek hiç bir eylem yapılmamıştır. Küfür ve pet şişe dışında birşey olmamıştır. Bunun da cezai yaptırımı nettir!" diyerek tepkisini dile getirdi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Bursaspor Amedspor Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.