27 Nisan 2024, Cumartesi
REMZİ  ÇAYIR

REMZİ ÇAYIR

MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN SEVENLERİ İLE KAMUOYUNA

30 Ekim 2018, Salı 11:42

Takip Edin

Kahramanmaraş adliyesinde 25 Ekim günü şehit başkanımız, liderimiz merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun duruşmasında yaşananlar ders almak isteyenler için ,“İbretlik”tir..

Hiç kimse, yaşananları yok sayamaz, başkalaştıramaz, algı operasyonu ile sorumluluktan kurtulamaz, bu dünyada kurtulduklarını zannetseler de ahiret de hesabını vereceklerdir.. Olayları, benimle ilintilendirmeye çalışanlar, tam bir “aymazlık” içindedir. Çünkü algı operasyonu ile sorumluluktan kaçanlar gerçeği ters yüz etmekte, hedef saptırmaktadırlar…

Ki şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun eşi Gülefer Hanım ve ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlune dediler ?”, “kime tepki gösterdiler?, “bu öfkenin sebebi neydi ?” “kimi duruşma salonundan kovdular?” “Kime neden ‘ahlaksız’ dediler?”

Tepkilerin yönünü değiştirmek, günah keçisi aramak ve algı operasyonu yapmak yerine akıl ve vicdan sahibi olanlar oturup başını iki elinin arasına alıp, yüzü kızararak da olsa değerlendirme yapmak durumundadırlar.

İster şark kurnazlığı deyin yapılana isterseniz de “merhametsizlik” ya da vicdansızlık…

İlgili şahsa tepki gösterenler; yoldan toplanmadı, geçerken duruşma salonuna uğramadılar, bin bir meşakkatle K.Maraş’ta toplandılar. Amaçları, istekleri tekti, “Muhsin Yazıcıoğlu’nun şahadet sürecinin aydınlatılmasını, sorumluların oraya çıkarılmasını ve hesap sorulmasını” istiyorlardı.

Ancak salona bambaşka istekler ve düşüncelerle gelenlerin de olduğu ortaya çıktı. Muhsin Başkan’ın“kim vurduya gitmesi!” isteniyordu. İşte başta aile olmak üzere merhum Muhsin Başkan’ı sevenlerin haklı reaksiyonları salona ve ilgili kişiye edeplice yansıtıldı.

Oraya gelenler Muhsin Yazıcıoğlu âşıklarıdır. Aileyi kimse yönlendiremez kışkırtamaz bunu söylemek aileye hakarettir. Mahkemede söylediğim sözler bana aittir yüzlerce kişinin gözü önünde cereyan eden hadiseleri onlarca kişi cep telefonlarıyla çekmiş hatta kimileri doğrudan canlı yayın yapmıştır. O anları çektiğini kendi sayfalarında açıkça dile getirenler ortada ilken, benim emrim ile çekildiğini iddia etmek yalancılıktır, iftiradır. Ben ne yaparsam aleni yaparım, kimseye pusu kurmam. Bu benim karakterimdir.

İstifaya çağıranları bir yere mal etmek olup bitene kör bakmaktır. Daha önceki mahkemede aile yine size bağırmadı mı? Araya girip sulh eden ben değil miydim? Sonrasında bu tür hadiseler zuhur etmesin diye şehit liderimizin eşine ricacı olan kimdi? Ben.

Olayların büyümemesi için çırpınan ben değil miydim? Senin bu hareketi hak etmediğini.. temsil etmediğini.. Partiyi ve hareketi kimliksiz kıldığını yüzüne söyledim. İttifak sürecinde bin bir yalanla süreci yürüttüğünü, en yakın arkadaşlarınıza iftira atarak “kızıl elmanız” olan vekil olma hayalini gerçekleştirdiniz. Hayatı boyunca dosdoğru yürümüş biriyim. Muhsin Başkan’ın ifadesiyle bizim alnımızda çamur barınmaz. Kendine bak. Ailenin ve tabanın söylediklerine kulak ver, onları iyi anla. İşi başka mecralara götürme. Bu parti Muhsin Yazıcıoğlu’nun çizgisinde yürür… Mustafa Destici Partisi olamaz. Tarih, sizi çok tuhaf betimleyecektir.

Unutma.

Sen, unutsan da bu millet, BBP camiası Liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU’nun fedaileri yaşananları unutmayacaktır…

Saygılarımla

 

Makale Yorumları

  • Mücahit Destici

    Mücahit Destici

    30.10.2018 12:45

    Helal olsun REMZİ ÇAYIRA BENİM.DE SOY İSMİM DESTİCİ AMA BEN YALAN İLE DÜZENBAZLIK İLE MİLLETVEKİLİ OLAN DESTİCİYİ DESTEKLEMİYOEUM

  • Mahmut Kemal Dilbirliği

    Mahmut Kemal Dilbirliği

    31.10.2018 02:43

    Kahramanmaraş adliyesindeki olayların videolarını Facebook'ta herhalde ilk yayınlayan benimdir. Bunu da yaparken hiç kimseden emir almadım ve almamda. Çünkü benim de doğruladım var ve doğrularımla hareket ederim. Bu tepkilerde geç bile kalınmıştır. Aileyi kutluyorum ve arkasındayım. Çünkü onlar bizlere Rahmetli Genel Başkanım Muhsin Yazıcıoğlunun emanetleridirler.

  • Mehtap üner

    Mehtap üner

    31.10.2018 02:54

    Olay yerinde bende ordaydım ve mahkemede videonuzu gördüm yakıştıramadım. Bence siz milletvekili olamadığınız için yaptınız bunu. Yazıklar olsun.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.