26 Nisan 2024, Cuma
F.ALPER GÜLTEPE

F.ALPER GÜLTEPE

Dışarı da İyiyiz de Ya İçeri de?

03 Nisan 2019, Çarşamba 16:49

Takip Edin

 

Seçim bitti. Kavgasız, gürültüsüz, abanmaların olmadığı bir seçim daha geride kaldı.

Herkese hayırlı olsun diyoruz.

 

**

Şimdi diyeceğim şu ki:

BİRİNCİSİ: Dizilerin reyting yüzüne saçma sapan bir hal aldıkları…

İKİNCİSİ: Siyasetin bel altından bel üstüne çıktığını…

ÜÇÜNCÜSÜ: İnsanların yaranabilmek için kablumbaga gibi kafasını bir çıkarıp bir sakladığı…

DÖRDÜNCÜSÜ: CHP’nin 31 Mart seçimlerini sıkı tuttuğunu…

BEŞİNCİSİ: Sandık başına giden bazı seçmenlerin BAĞIMSIZ ADAY yerine BAĞIMSIZ PARTİYE oy verdiklerini…

Altıncısı: Binali Yıldırımın gerçekten samimi ve içten bir insan olduğunu biliyor muydunuz?

 

**

İNCE KAÇ, İMAMOĞLU TUT!

Ekrem İmamoğlu 31 Mart seçimlerinde dik durdu ve kıyasıya mücadele etti. Muharrem ince’nin başaramadığını başardı, kaçmadı yani tebrik ediyorum. Bakalım İstanbul kimin güdümünde gidecek?

 

**

ÇATIŞMALAR OLMADAN SEÇİM GEÇİRDİK.

Doğru duydunuz, diğer seçimlere nazaran adaylar birbirlerini bel altı vurmaya çalışır, bir oy bir oy diyerek sınırları bir hayli zorlardı. Bu seçim tam tersi yaşandı. Arabozucu bukalemunlar, birkaç bir şey attı ortaya, bunun karşılığı olarak yıkıcı olmayan hatta hatta yapıcı söylemler peşi peşine geldi. Gayet bel üstü yaşandı 31 Mart!

 

**

SEN BANA NE VERECEKSİN Kİ SANA VEREYİM!

Güzel bir sloğan!

Oyumuzu kullanmak için sandık başına giderken, okulun merdivenlerinde orta yaşlarda bir ağabey: Güler yüzü ve sempatikliği ile karşıma duruverdi. Elime tutuşturdu bir kâğıt, hemen anladınız değil mi! Muhtarlık için oy kâğıdı. Sen kimsin demeye kalmadı. Otuz saniyede künyesini döktü.

Ne dedim sizce?

Ben sana verirsem sen ne vereceksin?

Sonunu siz düşünün, ne ben ona verdim ne de o benim kim olduğumu bildi.

**

Ah muhtarlar ah…

Resmen muhtarlarımız arı gibilerdi. Sağa döndüm sola döndüm üzerime üzerime gelenler. Adım atmaya kalkışıyorum oda olmuyor. Biri çelme takacak diye korkmadım desem yalan olur!

Muhtarlara önceki yazımda uyarıda bulunmuştum. Şimdi tekrar ediyorum.

Bakın işinizi sağlam ve dürüst yapın. Mahalleniz sizi seçti ise sizde mahallenize değer verin. Size para ödeniyorsa, yer temin ediliyorsa, işçi çalıştırmanız için devlet size işçi maaşını da veriyorsa sizde bu işçileri çalışıp gösterip maaşı cukkaa ediyorsanız…

Edepli görünüp edepsizlik etmeyin. Benden demesi…

 

**

Hayrettin Güngör yapacaklarını kimse kestiremiyor!

Hayrettin Güngör seçim öncesi Kahramanmaraş’a gelmeden söylemler başlamıştı. Geldi ve herkes gördü. Bu şehri tekrardan dizayn etmesi için elbette zaman tanımak lazım demiştik, yineliyoruz. Zaman tanıyın bence… 

 

**

İnsanların genelinde bir fesatlık var. Bakınız grup içinde anlaşmazlıklar, aile içinde kavgalar, ırklar arasında zıtlaşmalar, ülke içinde ayrışmalar… Bunlar nereye kadar gidecek inanın bilmiyoruz. Peki dışa karşı bir iyilik güdümü hakim ama içimizde neden kötüyüz?

 

**

METİN GÜLTEPE!

Boş vaktimde GOOGLE’ de adımı yazayım ne çıkacak dedim, bir baktım Ahmet Hakan’ın resmi çıktı. Eyvah dedim Ahmet hakan beni kaleme almış galiba… Yazısını açtım, okudum okudum meğer Metin Gültepe’yi kaleme almış…

***

YENİ ALBÜMÜN ZEMHERİ ŞARKISI VE GÖKHAN BÖLÜKÇÜ…

Yeni albümünün Zemheri Şarkısına Klip çeken Gökhan Bölükçü ft. Dilara Büyükbayraktar tebrik ediyorum. Gayet güzel bir çalışma olmuş.

Hani gerçekten güzel seslere ve kaliteli seslere sahip çıkılması gerekiyor. Ne o öyle limoncu veya portakalcıyı bir anda göklere çıkarmak, alın işte size güzel bir eser…

Dilinize sağlık Gökhan ve Dilara… Yolunuz açık olsun.

 

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.