25 Nisan 2024, Perşembe

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe maçında gördüklerine inanamadı: Normal değil

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe maçında gördüklerine inanamadı: Normal değil

Fenerbahçe-Giresunspor maçının ilk yarısını ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen değerlendirdi. Ferdi Kadıoğlu'nun performansından çok etkilenen Dilmen, "Ferdi Kadıoğlu, normal bir oyuncu değil. Fizik olarak da gelişim olarak da... Çok farklı bir yere gidiyor Ferdi." ifadelerini kullandı.


 

Dünya Kupası arası öncesi Fenerbahçe, Süper Lig'in 14. haftasında Ülker Stadı'nda Giresunspor ile karşılaştı. Sarı-lacivertlilerin 1-0'lık üstünlüğü ile biten mücadelenin ilk yarısını Rıdvan Dilmen, TV8.5 ekranlarında değerlendirdi.

 

"ÇOK FARKLI BİR YERE GİDİYOR FERDİ"

Ferdi Kadıoğlu'nun performansından övgüyle bahseden Dilmen, " Ferdi Kadıoğlu, normal bir oyuncu değil. Fizik olarak da gelişim olarak da... Çok farklı bir yere gidiyor Ferdi." ifadelerini kullandı.

 

"FERDİ'Yİ KESİNLİKLE OYUNDAN ALACAK"

Jorge Jesus'un muhtemel hamlelerine ilişkin konuşan Dilmen, "Jesus'un belli bir noktadan sonra Ferdi'yi kesinlikle oyundan alacağını düşünüyorum. Sınırda çünkü ve bir sonraki maç Trabzonspor ile. Marcao ayrıldıktan sonra en çok faul yapılan savunma oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'dur herhalde." dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ferdi Kadıoğlu Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.