19 Nisan 2024, Cuma

6'lı Masa toplantısının sürdüğü sırada istifa depremi! Binayı terk etti

6'lı Masa toplantısının sürdüğü sırada istifa depremi! Binayı terk etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'aday olmamalı' diyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, 'İYİ Parti'deki Kurumsal İlişkiler Başkanlığı görevimden istifa ediyorum' dedi. Paçacı, Altılı Masa toplantısının sürdüğü sırada İYİ Parti Binasını terk etti.


Cihan Paçacı, İYİ Parti'deki Kurumsal İlişkiler Başkanlığı görevinden istifa etti. Ayrıca Paçacı'nın 6'lı masa toplantısının devam ettiği sırada istifa edip binayı terk etmesi ise dikkat çekti.

 

Paçacı, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin ve milletin umudu olan altılı masanın cumhurbaşkanı adaylık sürecine dair bir gazeteciye verdiği demecin, maksadı aşan yorumlara neden olduğunu kaydetti.

Cihan Paçacı, "Demokrasimize nefes aldıracak bir süreçte büyük emek harcayan, Sayın Genel Başkanımızı ve partimizi, aynı zamanda, Altılı Masayı oluşturan Sayın Genel Başkanların iradelerini koruyup kollamak amacıyla İYİ Parti'deki Kurumsal İlişkiler Başkanlığı görevimden istifa ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

Söz konusu haberde Paçacı'nın "Sokakta Kemal Bey'e itiraz görüyoruz, 'Dürüst değil mi?' diye soruyoruz, 'Dürüst' diyorlar. 'Devlet tecrübesi yok mu?' diyoruz 'Var' diyorlar. 'E o zaman?' 'Ama olmaz...' Sokaktaki bu itirazı İYİ Parti olarak görmezden gelemeyiz." ifadelerini kullandığı belirtilmişti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cihan Paçacı İYİ Parti istifa

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.