26 Nisan 2024, Cuma

"Neden çirkin biriyle evlendin" demişlerdi!

"Neden çirkin biriyle evlendin" demişlerdi! Burak Kut'un gözünden bile sakındığı eşinin son hali olay oldu

 

Ünlü şarkıcı Burak Kut'un gözünden bile sakındığı eşi Cansen Yeni'nin son hali olay oldu. Kut'un yeni evlendiği dönemde yapılan "Neden çirkin bir kadınla evlendin" gibi yorumlar ünlü sanatçıyı sinirlendirmişti. Cansen Yeni'nin son hali ise kendisine hayran bıraktı.

Magazin camiasında mutlu bir evliliğe sahip olan ünlülerin başında Burak Kut'un geliyor. 2011 yılında estetisyen Cansen Yeni ile hayatını birleştiren Kut'un evliliği o dönem olay olmuş ve Kut'un eşi hakkında "Neden çirkin bir kadınla evlendin" gibi çileden çıkaran yorumlar yapılmıştı.

 

 

GÖZDEN UZAK YAŞIYORLAR

Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan çift, şimdilerde kızları Aden Bucan Kut'u büyütüyor. Ayrıca işlerine de devam ediyorlar. Burak Kut kendi alanında çalışmalarını yürütürken, Cansen Yeni de estetik merkezini işletiyor. Yeni'nin son hali ise hayli dikkat çekti.

YILLAR ONU GÜZELLEŞTİRDİ

Aradan geçen yıllar, Cansen Yeni'nin güzelliğine güzellik kattı. Yeni, yıllar önce kendisi hakkında yapılan yorumları boşa çıkarmış oldu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Burak Kut Magazin Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.