26 Nisan 2024, Cuma

Güzel model Lottie Moss, bir pop yıldızı ile üçlü ilişkiye girdiğini itiraf etti

Güzel model Lottie Moss, bir pop yıldızı ile üçlü ilişkiye girdiğini itiraf etti

İngiliz model Lottie Moss, sosyal medya hesabından üstsüz video paylaşıp bir pop yıldızı ile üçlü ilişkiye girdiğini itiraf etti.

Dünyaca ünlü model Kate Moss'un üvey kardeşi ve meslektaşı Lottie Moss, yaptığı cesur paylaşımlar ve itiraflarıyla adından söz ettirmeyi başarıyor.

Müstehcen siteye üye olduktan sonra ailesinin tepkisiyle karşılaşan ancak geri adım atmayan genç model son olarak özel hayatıyla ilgili bombayı patlattı.

Moss, sosyal medya hesabından üstsüz video paylaşıp bir pop yıldızı ile üçlü ilişkiye girdiğini itiraf etti.

Sadece ücretli takipçileri ile paylaştığı 60 dakikalık videoda, Lottie cinsel hayatı ile ilgili itiraflarda bulundu.

Şu ana kadar yüzlerce kişi ile yattığını itiraf eden Lottie, en unutamadığı cinsel tecrübesinin bir pop yıldızı ile yaptığı üçlü ilişki olduğunu belirtti.   

     

Güzel model Lottie Moss, bir pop yıldızı ile üçlü ilişkiye girdiğini itiraf etti - Resim 6Genç model ayrıca yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle uzun süredir tedavi gördüğünü de söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Güzel model Lottie Moss bir pop yıldızı ile üçlü ilişkiye girdiğini itiraf etti

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.