26 Nisan 2024, Cuma

Aboli Jarit, görenleri şaşırtıyor

Aboli Jarit, görenleri şaşırtıyor

Hindistan Nagpur'da yaşayan Aboli Jarit, doğarken yaşadığı bir sendrom sebebiyle 5 yaşındaki çocuk gibi küçük görünüyor. Şimdilerde 19 yaşında olan Jarit acımasız yorumlara maruz kalsa da, büyük hayali olan olan model olma fikrinden vazgeçmiyor.

Bebekken, böbrek yetmezliği olarak da bilinen ve kemiklerin deformitesini ve kronik böbrek hastalığını birleştiren bir sendrom teşhisi konulan Aboli Jarit 19 yaşında olmasına rağmen hastalığı sebebiyle küçük bir kız çocuğu gibi görünüyor.

Ancak Aboli Jarit, bodur büyümesinin bir model olma hayallerini gerçekleştirme yolunda onu durdurmasına izin vermeyi reddediyor.

Mesanesiz doğduğu ve bodur büyümesi nedeniyle yürüyemediği için her gün bez takmak zorunda olan genç kız, insanlar tarafından sık sık acımasız yorumlara ve tacize maruz kalsa da bu hastalığa rağmen hayatta olduğu için ne kadar şanslı hissettiğini anlattı.

Hastalığının bir çözümü yok, tek başına dışarı çıkamıyor ve idrar kesesi olmadığı için geçirdiği ameliyatın ardından bez takmak zorunda.

Hayattaki en büyük hedefi ünlü olmak olan Aboli, insanların onu boyundan dolayı algılandığından farklı bir şekilde tanımasını istediğini söyledi. Çocukken şarkı söylemeye ve dans etmeye aşık olduğunu ve aktris olmayı hayal ettiğini belirten genç kız kemikleri giderek zayıfladığı için ayakta duramasa bile oturarak dans etmeye devam ederek yeteneğini kanıtlamış.

53 yaşındaki annesi Vanita ve 65 yaşındaki babası Vijay dahil olmak üzere ailesinden, kardeşleri ve kuzenleri, amcaları ve teyzeleri dahil geniş ailesinden çok destek alan genç kız, kardeşi Akash'ın desteğiyle bir yetenek yarışmasına katıldığını ve finalistlerden biri olarak seçildiğinden kendine olan güveninin pekiştiğini söyledi.

Jarit şimdi Indian Idol'da yer alan bir model ve şarkıcı adayı ve başkalarına yardım etmek ve farkındalık yaratmak için çalışıyor. Genç kızın şimdi 6.000'den fazla takipçisi var ve ayrıca Tekerlekli Sandalyeli Güzellik Yarışması'nda Hindistan'da finalistliğe yükseldi. Dünya çapında da derece kazanabilmeyi umuyor.

Genç kızın şimdi 6.000'den fazla takipçisi var ve ayrıca Tekerlekli Sandalyeli Güzellik Yarışması'nda Hindistan'da finalistliğe yükseldi. Dünya çapında da derece kazanabilmeyi umuyor. Kaynak: Mynet

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

19 yaşında olmasına rağmen hastalığı sebebiyle küçük bir kız çocuğu gibi görünen Aboli Jarit görenleri şaşırtıyor

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.