26 Nisan 2024, Cuma

Aldatılan kadın patrondan şeytani plan!

Aldatılan kadın patrondan şeytani plan!

Hindistan'nın Kondapur eyaletinde aldatıldığını öğrenen kadın patron, kocasının sevgilisini tuzağa düşürüp para verdiği 5 çalışanına tecavüz ettirdi.

Hindistan'nın Kondapur eyaletinde ismi Gayatri olarak açıklanan kadın, kocasının evlerine gelen misafir kadınla ilişkisi olduğundan şüphelendikten sonra gizliden kocasını ve kadını takibe aldı.

Kocası ve misafirlerinin ilişki yaşadığından emin olunca beş beş erkek çalışanına kadına tecavüz etmelerini söyledi.

Gayatri, kocasının ilişki yaşadığı kadını konuşmak için bir odaya götürdü. O sırada odada gizlenen adamlardan kadına tecavüz etmelerini istedi.

O sırada Gayatri, telefonu ile olayı kameraya alıp kadına polise söylemesi durumunda videoyu internet üzerinde yayınlamakla tehdit etti.

Kadının polise ihbarda bulunması sonucu Gayatri, 22 yaşındaki Ulsala Manoj Kumar, 25 yaşındaki Syed Masthan, 25 yaşındaki Sheikh Mujahid, 32 yaşındaki Sheikh Moula Ali ve 22 yaşındaki Vishnu Vardhan tutuklandı.

Tecavüze uğrayan kadının annesi, Gayatri'nin kocası kendisinden boşandıktan sonra kızı ile evlendiğini söylemesine rağmen, çiftin gerçekten evlenip evlenmediği doğrulanmadı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Aldatılan kadın patrondan şeytani plan! 5 çalışanını kocasının metresine tecavüz ettirdi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.