27 Nisan 2024, Cumartesi

Töreninde Kalp Krizi Geçiren Baba Hayatını Kaybetti

Töreninde Kalp Krizi Geçiren Baba Hayatını Kaybetti

Burdur'da kızının mezuniyet töreni sonrası otomobilini park eden Hüseyin Aksoy, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Aile, cenazeyi alarak memleketleri Edremit'e gitmek için yola çıktı.


 

Balıkesir'de Hüseyin Aksoy isimli vatandaş, kızının mezuniyeti sonrası kalp krizi geçirdi. Kızının mutlu gününde hayatını kaybeden Aksoy, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

 

ÖLMEDEN ÖNCE BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Balıkesir'de oturan Hüseyin Aksoy ve eşi Nihal Aksoy, kiraladıkları otomobille Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Bölümü'nde öğrenimini tamamlayan kızı Nihan Aksoy'un mezuniyet töreni için Burdur'a geldi. İstiklal Stadyumu'ndaki törende kızının mezuniyet sevincine ortak olan Aksoy çifti, bol bol fotoğraf çekip o anları ölümsüzleştirdi. Kızlarıyla memleketleri Edremit'e gitmeyi planlayan çiftten Hüseyin Aksoy, tören sonrası otomobili park ettiği alana giderken fenalaştı. Kaldırımda düşen Hüseyin Aksoy'u görenler sağlık ekiplerine haber verdi.

 

 

KURTARILAMADI

Gelen ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülen yapılan kontrollerde kalp krizi geçirdiği belirlenen Aksoy, kurtarılamadı. Aksoy'un cenazesi morga kaldırıldı.

 

 

"BURDUR'A CAN BIRAKTIK"

Aileyi, MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Tekşen, MAKÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'ndan Dr. Öğretim Üyesi Raşit Acar ile MAKÜ Güvenlik Şube Müdürü Osman Nuri Aydın yalnız bırakmadı. Kızının mezuniyeti sonrası kocasının ölümüyle büyük üzüntü yaşayan Nihal Aksoy, "Biz Burdur'u çok sevmiştik, bir can bıraktık" diyerek gözyaşı döktü. Aile, Aksoy'un cenazesini aldıktan sonra Edremit'e gitmek için yola çıktı. Hüseyin Aksoy'un, Altınoluk'ta restoran işlettiği ve bir süre önce devrettiği öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Hüseyin Aksoy Kalp Krizi Edremit Burdur Yaşam Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.