28 Nisan 2024, Pazar

Arda Turan, kancayı attı!

Arda Turan, kancayı attı!

Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor, gelecek sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. İstanbul temsilcisi, bonservisi Galatasaray'da bulunan Emre Kılınç'ı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Süper Lig devi Galatasaray'ın 28 yaşındaki oyuncusu Emre Kılınç'a Arda Turan'ın takımı Eyüpspor telip oldu. Geçen sezon MKE Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giyen Kılınç için kararı Okan Buruk verecek.

 

GÜNDEMDEKİ İSİM EMRE KILINÇ

Süper Lig'e yükselmek için iddialı kadro kurmak isteyen Eyüpspor transferde haeketli günler yaşıyor. Teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın yaptığı İstanbul temsilcisi, Galatasaray'dan Emre Kılınç'ı kadrosuna katmak istiyor.

 

ANKARAGÜCÜ DE İSTİYOR

MKE Ankaragücü de, geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen 28 yaşındaki futbolcuyu yeniden kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

 

KARARI OKAN BURUK VERECEK

Sarı-kırmızılıların Teknik Direktörü Okan Buruk, kiralık giden oyuncuların yeni sezonda takıma dönmesinin ardından kampta deneneceklerini söylemişti. Sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan Emre Kılınç için son kararı ise Okan Buruk verecek.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Emre Kılınç Galatasaray Eyüpspor Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.