28 Mart 2024, Perşembe

Kılıçdaroğlu kazanamazsa istifa ederim

Kılıçdaroğlu kazanamazsa istifa ederim

CHP'de MYK üyesi olan Eren Erdem'in aylar önce yaptığı paylaşım yeniden gündemde: Kılıçdaroğlu kazanamazsa istifa ederim

Seçim yenilgisinin ardından değişime giden CHP'de yeni MYK üyeleri belli oldu. Yeni MYK'nın açıklanmasıyla birlikte Sosyal Medya Yönetimi'nden sorumlu tutulan Eren Erdem'in aylar önce yaptığı bir paylaşım yeniden gündeme geldi. Erdem, bir kullanıcının "Kılıçdaroğlu kaybederse istifa edeceğinize şeref sözü verir misiniz?" sorusuna "Namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum. Yeterli mi?" yanıtını vermişti.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazandığı seçimlerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nde hareketli günler yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yapılan toplantı sonucu tüm MYK üyeleri istifa etmişti. Bugün yeni MYK üyeleri belli oldu.

 

EN DİKKAT ÇEKEN İSİM EREN ERDEM OLDU

Yeni MYK'da en dikkat çeken isim Sosyal Medya Yönetimi'nden sorumlu tutulan Eren Erdem oldu. Liste açıklanır açıklanmaz sosyal medya çok sayıda kullanıcı Eren Erdem'in MYK'da bulunmasına tepki gösterdi.

 

AYLAR ÖNCEKİ PAYLAŞIMI YENİDEN GÜNDEMDE

Bazı kullanıcılar ise Eren Erdem'in seçimden aylar önce verdiği sözü hatırlattı. Söz konusu paylaşımlarda bir kullanıcı, Eren Erdem'e Kılıçdaroğlu'nun kazandığı senaryo gerçekleşmese istifa edip etmeyeceğini sormuş ve bunun üzerine Erdem ise "Namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum. Yeterli mi? Ama benim söylediğim gerçekleşirse beraber halay çekeceğiz; sen de söz veriyor musun?" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Eren Erdem Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.