28 Mart 2024, Perşembe

Survivor'da hangi yarışmacı ne kadar ücret alacak?

Survivor'da hangi yarışmacı ne kadar ücret alacak?

Yeni sezona bomba gibi giriş yapan Survivor 2023'ün merakla beklenen yeni sezon fragmanı Acun Ilıcalı'nın geleneksel hale gelen girişiyle birlikte başladı. Peki zor şartlarda mücadele eden yarışmacılar haftalık ne kadar ücret alıyor? İşte herkesin merak ettiği sorunun cevabı...

Merakla beklenen Survivor yeni sezonu başladı. İlk olarak 6 fenomenin, Acun Ilıcalı tarafından hangi takıma gideceği açıklandı. Böylece iki takımın son hali netleşti. İki takım belli olduktan sonra yarışmacılar baraka ödülü için mücadele etti.

 

YARIŞMADA BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

Baraka ve Survivor kiti mavi takıma gitti. Ödül ve dokunulmazlık oyunları puzzle ile başladı. 2023 Survivor'da ilk kez uygulanan akıl oyunları yarışmanın birinci gününde parkurda görüldü.

 

İLK DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor 2023'ün ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada salı akşamı bir eleme olacağını duyurdu. Ünlüler bir aday çıkarmak zorunda kaldı. Birbirinden değerli isimlerin yer aldığı yarışmada yarışacak ünlülerin ne kadar alacağı da belli oldu.

 

Yarışmacıların haftalık alacağı ücretler şu şekilde;

 

ZEYNEP ALKAN - 30 BİN TL

SEÇKİN PİRİLER - 30 BİN TL

BARIŞ TELLİ - 30 BİN TL

ALPER RENDE - 45 BİN TL

HALİL İBRAHİM GÖKER - 45 BİN TL

ELANUR - 45 BİN TL

CHABY HAN - 45 BİN TL

KÜRŞAT JUAN - 45 BİN TL

MURAT EKEN - 50 BİN TL

ÜMİT ERDİM - 60 BİN TL

YUSUF GÜNEY - 95 BİN 600 TL

BERDAN MARDİNİ - 180 BİN TL

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Survivor 2023 Acun Ilıcalı Magazin Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.