19 Nisan 2024, Cuma

Nesrin Cavadzade göz kamaştırdı

Nesrin Cavadzade göz kamaştırdı

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade dünyaca ünlü markanın düzenlediği etkinliğe katıldı. Geceye şeffaf ve parlak etekle katılan güzel oyuncuya beğeni ve yorum yağdı.

Son olarak ÜÇ Kuruş dizizinde rol alan Nesrin Cavadzade, sosyal medya paylaşımlarıyla ön plana çıkıyor. Güzelliği ve fit vücuduyla birçok markanın peşinden koştuğu güzel isim dünyaca ünlü markanın düzenlediği geceye katıldı.

 

TRANSPARAN ETEĞİYLE IŞIL IŞIL

Geceye siyah büstiyer ve transparan bir etekle katılan Nesrin Cavadzade, adeta göz kamaştırdı. Cesur kıyafetiyle verdiği pozlarını sosyal medya hesabından da paylaşan güzel oyuncuya hayranları beğeni yağdırdı.

KENDİNİ İŞİNE VERDİ

Meslektaşı Gökhan Alkan'la evliliğin eşiğinden dönen Nesrin Cavadzade, bu sıralar özel hayatında kimseyle anılmıyor. Kendini işine veren güzel oyuncu çekimden çekime koşuyor.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Nesrin Cavadzade Magazin Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.