20 Nisan 2024, Cumartesi

Mustafa Sandal'dan ittifak paylaşımı

Mustafa Sandal'dan ittifak paylaşımı

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, 2014'teki Erdoğan mitingini Millet İttifakı'nın İstanbul buluşması diye paylaştı

 

 

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, 2014 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Maltepe Etkinlik Alanı'nda düzenlediği mitingi, Millet İttifakı'nın Maltepe'deki mitinginden zannederek paylaştı. Sandal, paylaşımına "İstanbul'umuz da kırmızı beyaz" notunu düştü.

 

14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlere artık günler kalırken, Millet İttifakı tam kadro olarak İstanbul Maltepe'de miting gerçekleştirdi. Mitingde cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve 5 siyasi parti lideri ile birlikte Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş da konuştu.

 

MUSTAFA SANDAL, 2014'TEKİ MİTİNGİ PAYLAŞTI

Miting sonrası ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, 2014 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Maltepe Etkinlik Alanı'nda düzenlediği mitingi Millet İttifakı'nın bugün düzenlediği miting zannederek paylaştı.

 

PAYLAŞIMINI KALDIRDI

Sandal paylaşımına "İstanbul'umuz da kırmızı beyaz" notunu düştü. Bir süre sonra Sandal'ın paylaşımını kaldırdığı görüldü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Millet İttifakı Mustafa Sandal Magazin Politika Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.