27 Nisan 2024, Cumartesi

Yunan belediye başkanı, sel mağduruna tokat attı

Yunan belediye başkanı, sel mağduruna tokat attı

Yunanistan'da ikinci kez sel felaketiyle karşı karşıya kalan Volos kentinin Belediye Başkanı Ahileas Beos, sel mağduru bir kişiye tokat attı.

Yunan medyasında yer alan habere göre, sel felaketi nedeniyle gerekli önlemlerin alınmadığını iddia eden bir bölge sakini ile Volos kentinin Belediye Başkanı Ahileas Beos, arasında önce sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından Beos'un söz konusu kişiye tokat attığı kaydedildi.

 

"BİR AY BOYUNCA UYKUSUZ KALMAMIN SONUCUDUR"

Beos, olayın sosyal medyada büyük yankı uyandırmasının ardından yaptığı açıklamada, "Verdiğim tepki, bir ay boyunca uykusuz kalmamın sonucudur." dedi.

 

SEL BÜYÜK HASARLARA NEDEN OLMUŞTU

28 Eylül'de yaşanan sel felaketi, Tesalya bölgesini etkileyerek özellikle Volos, Pilio, Larisa ve Farsala gibi yerleşim yerlerinde ciddi hasarlara yol açmıştı. Birçok ev, iş yeri, tarım arazisi ve yol sular altında kalarak zarar görmüş, heyelanlar nedeniyle birçok yol da trafiğe kapatılmıştı. Yoğun yağış nedeniyle Volos'un büyük bir kısmına elektrik verilememişti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Yunanistan SosyalMedya Belediye Dünya Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.