27 Nisan 2024, Cumartesi

YSK Başkanı Sadi Güven: Süreç devam ediyor

YSK Başkanı Sadi Güven: Süreç devam ediyor

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven'den seçim sonuçlarına ilişkin son dakika açıklaması geldi. YSK Başkanı Güven açıklamasında, "Süreç devam ediyor. Olağanüstü bir durum olursa açıklama yaparız" dedi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi ardından yapılan itirazlarla ilgili, "Süreç devam ediyor" dedi.
YSK önünde bekleyen basın mensupları, sabah binaya girişinde Sadi Güven'den, özellikle İstanbul ve Ankara'da seçimin ardından yapılan itirazlarla ilgili değerlendirme almak istedi. 31 Mart  yerel seçimlerinin ardından yaşanan süreçle alakalı soruya Güven, "Açıklama  yapacak bir şey yok. Süreç devam ediyor. Olağanüstü bir şey olursa konuşuruz.  Daha önce takvimi size defalarca söyledim." cevabını verdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

YSK Başkanı Sadi Güven Süreç devam ediyor

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.